Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Municipiul Mangalia, în proces cu o firmă din Ilfov și una din București. Iată când a fost stabilit termenul

ro

24 May, 2024 10:22 739 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Termenul stabilit este pe data de 09.08.2024.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 3490/118/2024, care are ca obiect litigiu privind achizițiile publice PRETENŢII.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 21.05.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în litigiu privind achizițiile publice PRETENŢII, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Europlus Construct SRL și Ascenta It Service SRL prin asociere cu Europlus Construct SRL, în calitate de petenți și Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Mangalia , în calitate de pârât.
 
Termenul stabilit este pe data de 09.08.2024.
 
Despre Europlus Construct SRL
 
Societatea Europlus Construct SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Șoseaua Linia De Centură, nr. 2J și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Vlădan Maria.  
 
Aceasta mai este asociat la Accounting - Bright Dabser SRL și Atelier Furniruire ED SRL.
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Europlus Construct SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 12.679.523 lei, cu un profit de 1.892.244 lei, la 13 angajați.
 
Despre Ascenta It Service SRL
 
Societatea Ascenta It Service SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în București, Sector 1, strada Maguricea, nr. 24 și se ocupă de „Activități de consultanță în tehnologia informației”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Huștiu Alin.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Dominos Production Center SRL, IT Capital Management SRL și Top Level Consulting SRL, asociat la Dominos Pizza Maxim SRL, Pizza Pan Ploiești SRL, Eco Green Garden SRL și Grădinărit și Peisagistică SRL, reprezentant asociat persoană juridică la Pizza an Pitești SRL, Pizza Pan Vâlcea SRL, Pizza Pan Târgoviște SRL și administrator la Lake View Real Estate SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Ascenta It Service SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 7.862.486 lei, cu un profit de 3.134.132 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Justiție Constanța: Garda Națională de Mediu, în proces cu Silo Port SRL. Iată ce soluție au găsit magistrații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii