Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Nepot omorât de unchi! Dosarul, în apel

ro

31 Aug, 2022 09:50 1353 Marime text


Un bărbat din localitatea Pecineaga, județul Constanța, acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor-violenţă în familie (asupra nepotului), a fost condamnat la pedeapsa de opt ani de închisoare.

Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța și contestată la Curtea de Apel Constanța.

Primul termen a fost stabilit pentru luna ianuarie 2023.

Din probatoriul administrat a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 16/17 august 2021, în locuința comună din localitatea Pecineaga, județul Constanța, pe fondul unor neînțelegeri, inculpatul și-ar fi înjunghiat victima, cel mai probabil cu un cuțit.

Surse apropiate anchetei au declarat că cearta ar fi pornit din cauza faptului că inculpatul nu ar fi găsit punga cu pâine.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Închisoare pe viață pentru un tânăr din Constanța! Decizia, definitivă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii