Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța, verdict în așteptare pentru biserica distrusă de incendiu, vara trecută

ro

28 Jan, 2023 00:00 1356 Marime text
Sursa foto SAJ Constanța
  • Părți în dosar sunt Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina, în calitate de petent și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de intimat.
  • Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, ea va putea fi atacată la instanța superioară.
Magistrații Secției Civile a Judecătoriei Constanța au amânat pentru data de 9 februarie 2023 pronunțarea unui verdict în procesul care vizează Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina.
 
Este vorba despre dosarul 28644/212/2022, dechis după ce Poliția Locală Constanța a amendat parohia, obiectul acestuia fiind reprezentat de o plângere contravențională împotriva procesului verbal nr. 011558/06.10.2022.
 
Părți în dosar sunt Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina, în calitate de petent și Primarul Municipiului Constanța, în calitate de intimat.
 
La termenul desfășurat în această săptămână, judecătorii au rămas în pronunțare și au anunțat că decizia va fi luată pe 9 februarie 2023.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, ea va putea fi atacată la instanța superioară.
 
Amitintim, lăcașul de cult a fost cuprins de un incendiu în dimineața de 28 august 2022, mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobogea fiind trimise la fața locului.
 
În incendiu a fost mistuit paraclisul din lemn, aflat lângă biserica în construcție și unde se țineau slujbele până la finaliarea construcției sfântului lăcaș.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Poliția Locală Constanța a amendat biserica de la Tomis Plus, distrusă de un incendiu. Două dosare pe masa judecătorilor (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii