Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarele Emilia Ganera, Iuliana Radu şi Georgiana Pulbere ies la pensie

ro

26 May, 2018 00:00 2901 Marime text
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele Românie a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Georgianei Pulbere, judecător la Curtea de Apel Constanţa. Eliberarea din funcţie va fi valabilă începând cu data de 10 septembrie. Georgiana Pulbere a decis, alături de alţi colegi magistraţi, printre altele, eliminarea celebrei „Lege a caracatiţelor“ din Constanţa!
 
Tot CSM a trimis către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Cameliei Elena Ciucă, judecător la Tribunalul Constanţa, începând cu data de 8 august.
 
Preşedintele României va analiza şi propunerea CSM de eliberare din funcţie, prin pensionare, a Emiliei Ganera, judecător la Tribunalul Constanţa, începând cu data de 16 august.
 
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Iulianei Radu, începând cu data de 31 august.
 
Recent, CSM a decis eliberarea din funcţie, prin pensionare: a Georgianei Pulbere, judecător la Curtea de Apel Constanţa, începând cu data de 10 septembrie, a Sorinei Jelena Zalman, judecător la Curtea de Apel Constanţa, începând cu data de 1 iulie şi a Corneliei Dumitra, judecător la Tribunalul Constanţa, începând cu data de 1 iulie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii