Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 23 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indemnizaţii de concediu Victorie în instanţă pentru mai mulţi foşti angajaţi ai Penitenciarului Spital Poarta Albă

ro

28 Jan, 2020 00:00 839 Marime text

Victorie în instanţă pentru 12 foşti angajaţi ai Penitenciarului Spital Poarta Albă! Judecătorii Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanţa au admis cererile formulate de reclamanţii din prezenta cauză şi au obligat Penitenciarul Spital Poarta Albă către fiecare dintre reclamaţi, în parte, la recalcularea indemnizaţiilor de concediu acordate, începând cu data de 28 martie 2016 şi până la data încetării raporturilor de serviciu pentru fiecare dintre aceştia, în parte, prin includerea în baza de calcul a sporurilor pentru condiţii de muncă periculoasă sau vătămătoare.


Penitenciarul Spital Poarta Albă a mai fost obligat să achite fiecărui reclamant, în parte, la plata diferenţei datorate ca urmare a recalculării indemnizaţiilor de concediu acordate, începând cu data de 28 martie 2016 şi până la data încetării raporturilor de serviciu pentru fiecare dintre aceştia, în parte, prin includerea în baza de calcul a sporurilor pentru condiţii de muncă periculoasă sau vătămătoare.


Decizia Tribunalului Constanţa a fost contestată de reprezentanţii Penitenciarului Spital Poarta Albă la Curtea de Apel Constanţa.


Citeşte şi:

Tentativă de omor în spaţiul de plimbare al penitenciarului din Tulcea

Un deţinut din Penitenciarul Poarta Albă, amendat după ce a ameninţat cu moartea un gardian


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii