Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare pentru un DJ care organiza petreceri tehno în cluburi din Constanța

ro

15 Jun, 2020 00:00 1969 Marime text
  • Inculpatul era însoţit de mai multe fete care introduceau drogurile în cluburi.
  • Acasă, modalitatea de tranzacționare era una specială.

Judecătorii de la Tribunalul Neamţ au decis condamnarea la închisoare cu executare a unui DJ care organiza petreceri tehno în cluburi din Constanța! Bărbatul a primit, prin sentința 46/2020, din 03 iunie, o pedeapsă rezultantă de patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.


Pe scurt, procurorii DIICOT arată că inculpatul achiziţiona on-line droguri de mare risc, respectiv amfetamină, MDMA, LSD, prin intermediul platformei de căutare Dark Net.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpatul avea ca principală activitate organizarea de petreceri tehno în cluburi de pe raza municipiului Piatra Neamţ cât şi în alte judeţe – Iaşi, Bacău, Constanţa şi Cluj.

„Cu aceaste ocazii, inculpatul era însoţit de mai multe persoane de sex feminin care introduceau în cluburi drogurile de mare risc, respectiv ecsatsy, iar ulterior le predau inculpatului care le comercializa către consumatori, aproximativ 50 – 60 pastile ecstasy la un eveniment organizat, preţurile fiind cuprinse între 80 – 100 lei bucata.

La data de 27.08.2018 inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la un oficiu poştal, două plicuri ce conţineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină” - au transmis procurorii.


Unul dintre martorii din dosar le-a spus procurorilor DIICOT că, în perioada mai – august 2018 a achiziționat droguri de risc de la inculpat, respectiv cannabis cu suma de 40 lei doza sau 80 lei gramul. În perioada menționată, inculpatul i-a propus martorului să-l ajute la comercializarea de droguri de mare risc, pastile ecstasy, sau droguri de risc, respectiv cannabis.


Martorul a menționat și faptul că inculpatul comercializa droguri de risc și mare risc de la domiciliul său.


Modalitatea de tranzacționare era una specială, respectiv cumpărătorul îi dădea un like pe messengerul Facebook. Dacă inculpatul avea droguri de vânzare îi răspundea cumpărătorului tot cu un like, după care respectivul se deplasa la locuința lui. Dacă inculpatul nu răspundea la acel like, consumatorul știa că nu are droguri de vânzare în acel moment.


Toate tranzacțiile se făceau în acest mod, inculpatul evitând să discute la telefon cu potențialii cumpărători.


Citește și

Percheziții DIICOT Trafic de minori și proxenetism. Tinere din zona rurală a județului Constanța, obligate să se prostitueze prin țară

Cei cinci tineri acuzați că au aprovizionat piața drogurilor din Tulcea, eliberați din arestul la domiciliu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii