Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe procesul unui caz de furt dintr-un liceu din Constanța

ro

02 Feb, 2023 15:09 1411 Marime text


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de săvârşirea infracțiunii de furt calificat!
 
Recent, Judecătoria Constanța, instanță investită cu soluționarea cauzei, a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-l pe inculpat, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei privindu-l pe inculpat, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.
 
Decizia nu este una definitivă!  
 

Conform rechizitoriului, în actul de sesizare s-a reţinut în fapt că inculpatul, cu intenţie, în luna august 2017, prin efracție a pătruns în incinta Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti”, provocând mai multe distrugeri la ușile de acces în sălile de clasă, cabinet chimie și sala de festivități iar prin smulgerea unei gratii aflate la o sala, a pătruns în interior de unde a sustras  o motocoasă, două butelii de aragaz, un cuptor cu microunde, o cafetieră, un blender și un mixer, cauzând un prejudiciu total de aprox. 809 lei.

 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Sursa text: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scenariu ca-n filme, la Constanța!
Angajatul unei firme de pază ar fi furat zeci de mii de euro din bancomate! Prima condamnare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii