Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îmbogăţirea fără justă cauză“ Cristian Moldovanu, fostul director al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“, bun de plată

ro

30 Sep, 2017 00:00 1028 Marime text
Decizii definitive pentru Cristian Carsium Moldovanu, fostul director al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK)!
 
Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au respins acţiunea promovată de Cristian Carsium Moldovanu împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia a fost obligat la plata sumei de 17.790 de lei.
 
Dosarul a avut ca obiect „îmbogăţirea fără justă cauză“, iar judecătorii au admis acţiunea formulată de către reprezentanţii AIMK şi au dispus obligarea lui Cristian Carsium Moldovanu „la plata sumei de 17.790 de lei, reprezentând indemnizaţia corespunzătoare calităţii de membru executiv în Consiliul de Administraţie, pentru perioada iunie - octombrie 2013“. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.
 
Într-un alt dosar, Curtea de Apel Constanţa a menţinut decizia Tribunalului Constanţa prin intermediul căreia instanţa a dispus obligarea lui Cristian Carsium Moldovanu la „plata în favoarea reclamantului Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA a sumei de 171.530 de lei reprezentând contravaloarea prejudiciului constând în cheltuieli de personal aferente angajării unui număr de 20 persoane“.
 
Moldovanu a fost obligat şi la plata în favoarea reclamantului Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA a sumei de 4.535,60 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.
 
Moldovanu, fostul director al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“, obligat în primă instanţă să plătească instituţiei o mică avere

Ti-a placut articolul?

Comentarii