Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilfov Bărbat depistat în timp ce încerca să vândă un pistol-mitralieră unei persoane din comuna Jilava

ro

21 Mar, 2024 12:11 592 Marime text

Un bărbat de 43 de ani a fost depistat, miercuri, de poliţiştii oraşului Măgurele, în timp ce încerca să vândă o armă letală şi muniţia aferentă acesteia unei alte persoane, în comuna Jilava.



Oficial de la IPJ Ilfov 

La data de 20 martie, poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală şi muniţia aferentă acesteia, tranzacţie ce se va desfăşura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava. 

Bărbatul de 43 ani mai avea două condamnări la închisoare, pentru infracțiuni rutiere. Arma letală și muniția au fost ridicate pentru cercetări.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au deschis un dosar de urmărire penală, efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Se fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Citește și:

Județul ConstanțaOficial de la procurori despre individul care a sustras un pistol încărcat de la un polițist în Spitalul din Băneasa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii