Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:46 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre a Consiliului Județean Constanța, anulată de Tribunal! Cine a fost adversarul CJC (document)

ro

16 Oct, 2021 00:00 1151 Marime text

 
  • Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, în completul C8, prezidat de magistratul Cătălina Neacșu, au decis joi, 14 octombrie 2021, anularea HCJ 355/17.12.2020, adoptată de Consiliul Județean Constanța.
  • Aceasta vizează desemnarea reprezentanților CJC în Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța.
  • Decizia Tribunalului Constanța poate fi atacată la Curtea de Apel.
  • În Secțiunea Document puteți consulta HCJ 355/2020, împreună cu referatele de specialitate ce au stat la baza adoptării acesteia.
 
Tribunalul Constanța a anulat o hotărâre a Consiliului Județean Constanța! Decizia instanței nu este definitivă, ci poate fi atacată în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia.
 
Hotărârea adoptată de Consiliul Județean Constanța care a fost anulată în urmă cu două zile de Secția de Contencios administrativ și fiscal a instanței are numărul 355 și a fost adoptată în ședința din 17 decembrie 2020.
 
Aceasta vizează desemnarea reprezentanților CJC în Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța.
 
Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, în completul C8, prezidat de magistratul Cătălina Neacșu, au decis joi, 14 octombrie 2021, anularea HCJ 355/17.12.2020, adoptată de Consiliul Județean Constanța.
 
Reprezentanții CJC
 
Decizia a fost luată în dosarul 2718/118/2021, în care părți sunt Liga Apărării Drepturilor Omului Constanța, în calitate de reclamant, și, respectiv, Consiliul Județean Constanța, în calitate de pârât.
 
Se arată în minuta hotărârii din 14 octombrie 2021 că instanța „admite contestația. Dispune anularea HCJ 355/17.12.2020 adoptată de Consiliul Județean Constanța“.
 

Așa cum precizam anterior, decizia poate fi atacată în recurs, în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii motivate.
 
Potrivit documentelor oficiale, HCJ 355/2020 face referire la „desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Constanța în Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța“.
 
La articolul 1 al hotărârii se arată că „se desemnează ca reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța în Consiliul de conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța doamna Ionescu Diana Flavia, domnul Frâncu Nicolae Dragoș, domnul Țuțuianu Marian“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta HCJ 355/2020, împreună cu referatele de specialitate ce au stat la baza adoptării acesteia.
 
Facem precizarea că, în cazul în care reprezentanții Consiliului Județean Constanța vor declara recurs, dosarul va fi trimis Curții de Apel Constanța, instanță ce va pronunța decizia definitivă în cauză.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Consiliul Județean Constanța, învins în instanță de asistenții medicali. De la ce a pornit totul. Avem motivarea judecătorilor (documente)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii