Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta inspectoare Alina Nițu, la judecată cu ISJ Constanța. Ce s-a întâmplat în proces

ro

17 Mar, 2020 00:00 4021 Marime text

Epidemia de coronavirus ce a lovit România în ultimele zile afectează și procesul intentat de fostul inspector școlar Alina Elena Nițu Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
Programat inițial să se desfășoare ieri la Tribunalul Constanța, pentru a se administra probele admise în cauză, dosarul nu a mai ajuns pe listele de ședință, dată fiind reprogramarea sa, în contextul măsurilor luate la nivelul instanțelor de judecată pentru prevenirea răspândirii virusului. Astfel, dacă nu intervin alte modificări până atunci, cauza se va desfășura la data de 4 mai.
 
Alina Elena Nițu s-a adresat Tribunalului Constanța imediat după ce fostul inspector școlar general al Constanței, Petrică Miu, a decis desfacerea contractului său de management educațional.
 
Prin cererea de chemare în judecată adresată magistraților, Alina Elena Nițu, fost inspector școlar pentru managementul resurselor umane și pentru informatică, le solicita acestora să dispună anularea Deciziei nr. 410/20.09.2019, emisă de fostul inspector școlar general al Constanței, Petrică Miu, la momentul respectiv în funcție.
 
Astfel, fostul inspector școlar Alina Elena Nițu a chemat în judecată Inspectoratul Școlar Județean Constanța - prin inspector general Petrică Miu. Până în prezent, însă, nu s-a ajuns la nicio decizie la nivelul instanței de judecată.
 
Citește și:
 
Doi inspectori școlari au dat în judecată ISJ Constanța. Ce declară părțile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii