Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost președinte în cadrul Judecătoriei Constanța Magistratul Victor Văduva, cu mandat prelungit în conducerea Școlii Naționale de Grefieri

ro

21 Mar, 2020 00:00 2055 Marime text

Judecătorul constănțean Victor Văduva rămâne în conducerea Școlii Naționale de Grefieri. Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu majoritate de voturi, detașarea la SNG a magistratului constănțean, de la data de 1 mai 2020 până la data de 3 iunie 2022 – moment în care îi va înceta mandatul în funcția de director adjunct al instituției.


Fost președinte al Secției penale a Judecătoriei Constanța, Victor Văduva, judecător cu grad profesional de curte de apel, a fost inițial delegat pe funcția de director adjunct responsabil cu formarea profesională continuă în cadrul SNG în anul 2018.


Decizia privind detașarea acestuia la SNG pe toată perioada mandatului în funcția de conducere a fost luată de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii cu nouă voturi pentru și două împotrivă.
În ce privește activitatea magistratului la Judecătoria Constanța, este de menționat că, printre deciziile luate de către judecătorul Văduva se numără și desființarea unei rezoluții de neîncepere a urmăririi penale (NUP) pronunțate de către procurorii anticorupție constănțeni cu privire la fostul primar Radu Mazăre și afaceristul Mihai Felescu, în anul 2014.


Așa cum am menționat anterior, mandatul judecătorului constănțean în funcția de adjunct al SNG este valabil până la data de 3 iunie 2022.
 

Citește și:

Vezi legătura cu dosarul şefului CJC:
Şi Radu Mazăre este cercetat de procurorii DNA Constanţa

Victor Văduva, de la Judecătoria Constanţa, rămâne director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii