Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Iordache are în vedere un pachet de legi pentru rezolvarea situației privind supraaglomerarea din penitenciare

ro

30 Jan, 2017 18:16 1864 Marime text
Ministrul Justiției, Florin Iordache, a afirmat astăzi că are în vedere un pachet de legi pentru rezolvarea situației privind supraaglomerarea din penitenciare, informează Agerpres.

Întrebat cum va fi redusă supraaglomerarea din penitenciare, Florin Iordache a răspuns: „Avem în vedere un pachet mai larg, este vorba de recursul în compensare pe care l-a promovat vechiul Guvern și pe care de asemenea noi discutăm să îl amendăm. Avem, de asemenea, propunerea pe care chiar colegii noștri de la PNL au făcut-o ca pentru infracțiunile ușoare, până în doi ani de zile, să funcționeze acel sistem cu brățări. (...) O să vedeți în momentul în care vom veni cu un pachet de legi".

Iordache a făcut aceste afirmații la finalul dezbaterii publice organizate la Ministerul Justiției referitor la proiectele de ordonanță de urgență privind grațierea unor pedepse și modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală.

Potrivit ministrului, proiectul de act normativ privind grațierea unor pedepse prevede, în forma actuală, că ar putea fi eliberate mai puțin de 3.000 de persoane.


Sursa foto: epochtimes-romania.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii