Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de proces în cazul celor doi soți din Constanța trimiși în judecată după ce fetele lor ar fi fost violate timp de șapte ani

ro

20 Apr, 2022 00:00 1803 Marime text
 
  • Bărbatul este acuzat de: viol - aproximativ 240 de acte materiale, agresiune sexuală, aproximativ 96 de acte materiale și rele tratamente aplicate minorului.
 
Final de judecată în cazul celor doi soți din Constanța deferiți justiției pentru că fetele lor ar fi fost violate timp de șapte ani. Cazul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Conform anchetatorilor, bărbatul, de 44 de ani, din Constanța, este acuzat de: viol - aproximativ 240 de acte materiale, agresiune sexuală, aproximativ 96 de acte materiale și rele tratamente aplicate minorului.
 
Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2013 – 2020, bărbatul (recidivist) și-ar fi violat fiicele vitrege, acestea având în prezent 13 și 15 ani.
 
Totodată, tot în prezenta cauză, procurorii au decis trimiterea în judecată a soția bărbatului, mama a două dintre cele trei victime.
 
Femeia este bănuită să știa de faptele bărbatului, însă nu a sesizat autoritățile.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță ce se va pronunța în cauză luna viitoare.
 
Oricare va fi decizia judecătoriei, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Recent, magistrații au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispuse faţă de inculpat și a respins ca neîntemeiată cererea de înlocuire cu o măsură preventivă mai uşoară.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Închisoare pe viață
Decizie definitivă pentru tânărul din Corbu acuzat de crimă și viol

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii