Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de anchetă într-un dosar al DIICOT Constanța. Trei tineri, trimiși în judecată

ro

17 Apr, 2021 00:00 3153 Marime text
  • Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au anunțat punerea în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.
  • Oamenii legii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au finalizat cercetările specifice într-un dosar penal ce viza infracțiunile de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc în formă continuată și deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu.
 
Recent, magistrații au dispus trimiterea în judecată a lui Denis Vuap, Taner Vuap și a lui Andrei Dragoş Alexandrescu.
 
Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Constanța.  
 
Amintim că pe data de 25 martie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au anunțat punerea în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.
 
„În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive,  pe data de 24 martie 2021, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani. Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei“, se arată în informarea anchetatorilor.
 
După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Lista completă!
Peste 50 de constănțeni au fost trimiși în judecată, în operațiunea „Omaha“


Mandate de arestare anulate la Constanța într-unul dintre cele mai mari dosare de trafic de droguri din România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii