Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de anchetă în dosarul în care Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat cu bile de cauciuc! Principalul suspect, eliberat din arest

ro

15 Jun, 2022 10:01 2072 Marime text

 
Final de anchetă în dosarul în care afaceristul Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat cu bile de cauciuc! Recent, judecătorii din București au înlocuit măsura arestării preventive a suspectului cu măsura arestului la domiciliu.
 
Incidentul a avut loc în București, în luna martie 2022.  
 
Principalul suspect din dosar a fost trimis în judecată, el fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Judecătoria Sectorul 1 Bucureşti a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2373/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti din data de 06.05.2022, înregistrat la această instanţă la data de 10.05.2022, sub nr. dosar 20508/299/2022, privind pe inculpat, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii și liniștii publice, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, Judecătoria Sectorul 1 Bucureşti a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Decizia nu este una definitivă!
 
Recent, instanța a înlocuit măsura arestării preventive a inculpatului cu măsura arestului la domiciliu.
 
„Impune inculpatului obligaţia ca, pe perioada măsurii preventive a arestului la domiciliu, să nu părăsească, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, cu excepţia prezentării în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora, imobilul unde locuieşte din Bucureşti (...) Impune inculpatului ca, pe perioada măsurii preventive a arestului la domiciliu, să respecte şi următoarele obligaţii: - să se prezinte în faţa instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; - să nu comunice cu cu martorii NUREDIN BEINUR, MARCOV MARIUS, NECULAI CRISTIAN-MIHAI, RĂDUCAN CONSTANTIN, MARIN ALEXANDRU-RĂZVAN, VASEA MIHĂIŢĂ, DUCUŢĂ GEORGE-DANIEL, DINCĂ SORIN-ADRIAN şi NIŢĂ SEBASTIAN-CRISTIAN. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a obligaţiilor care îi revin pe durata acesteia, măsura respectivă poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. (...) Dispune punerea în libertate a inculpatului de sub puterea MAP nr. 9/UP/20.03.2022 emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, dacă nu este reţinut sau arestat preventiv în altă cauză, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri“, se mai arată în decizia magistraților.
 
Oficial de la Poliția București
 
În jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1.
 
S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii