Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuredin Beinur despre acuzațiile ce i se aduc fostului patron al OTV. „Nu cred și nu mi-aș dori să cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva“

ro

07 May, 2023 14:36 2351 Marime text
Nuredin BeinurÎntr-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Beinur Nuredin îl avertizează pe Dan Diaconescu, încolțit în “dosarul gemenelor”. Mai exact afaceristul ar urma să se dezică de fostul jurnalist în cazul în care justiția l-ar găsi vinovat.

Dan Diaconescu este cercetat penal, în stare de libertate, fiind acuzat de procurori că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, ba ar fi cerut și fete virgine. Fostul patron al OTV a negat categoric acuzațiile susținând că totul este doar o înscenare grotească. Beinur Nuredin are o relație aparte cu fostul politician. Se cunosc de mai bine de trei decenii și au făcut multe concedii împreună, iar acesta crede în nevinovăția amicului său

“Dan Diaconescu este prietenul de când era prima oară la ABC (n.r. Tele 7 ABC). În fine, sunt 25-30 de ani, după aia a fost la OTV. Eu l-am văzut și-l văd prieten. Fata lui și fata mea făceau cursuri la pian. Am fost în concedii cu Dan Diaconescu, am fost la Instanbul, am fost la mare, ne-am întâlnit la câteva botezuri… Eu, pe Dan Diaconescu… Nu cred și nu mi-aș dori să cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva. Dar, dacă ar fi făcut așa ceva, e un lucru foarte urât. Cu toate că eu, cunoscându-i și soția și copilul, nu cred că a făcut așa ceva”, a declarat Nuredin Beinur pentru CANCAN.RO.


Totuși, Beinur Nuredin îi atrage atenția lui Dan Diaconescu că prietenia lor va fi de domeniul trecutului în cazul în care justiția l-ar găsi vinovat pe fostul jurnalist. Afaceristul nu ar vrea să-și denigreze imaginea, păstrând relația cu cel supranumit în trecut “Regele audiențelor”.

“Dacă justiția ar demonstra, cu toată că eu nu aș vrea, chiar m-aș ruga la Cel de Sus să nu se întâmple așa ceva și să nu fie adevărat… Dar dacă s-ar fi întâmplat, atunci eu pot să zic că nu mai pot să-i fiu prieten. Pentru că și eu sunt părinte de fată, majoritatea părințelor dacă m-ar vedea cu Dan Diaconescu m-ar marginaliza și pe mine, zicând: băi, cum poți să ai un prieten ca el? Dar, repet, să nu se înțeleagă altceva, eu nu cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva. Pentru că el e tată de fată și știu cât de mult ține la copilul lui”, a mai declarat Beinur Nuredin pentru Cancan.ro.

Articol preluat de pe cancan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii