Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Feciorii Vrancei SRL, în proces cu primarul Constanței! Se așteaptă verdictul Tribunalului

ro

21 Jun, 2024 17:00 606 Marime text
  • La mijloc se află viza de funcționare pentru pensiunea pe care compania privată o deține în Satul de Vacanță.
Tribunalul Constanța a judecat cererea intentată de Feciorii Vrancei SRL (societate ce deține „Casa Vrancea“, din Satul de Vacanță) în contradictoriu cu Primarul Municipiului Constanța, în procesul pentru viza de funcționare a pensiunii din Satul de Vacanță.
 
Magistrații Secției de Contencios administrativ și fiscal s-au retras pentru deliberări, la finalul pledoariilor avocaților și au anunțat că instanța se va pronunța în cauză la data de 28 iunie 2024.
 
Oricare va fi decizia  pe care o va lua Tribunalul va putea fi ulterior atacată la Curtea de Apel, instanță care va pronunța hotărârea definitivă.
 
Dosarul are indicativul 7894/118/2023 și, așa cum arătam în edițiile anterioare, în centrul litigiului se află viza de funcționare pe 2023 pentru autorizația de funcționare din 2019 vizând pensiunea din Satul de Vacanță deținută de Feciorii Vrancei SRL.
 
În proces, la un termen anterior, instanța a decis anularea cererii de chemare în judecată formulată de către reprezentanții societății private, dat fiind că firma nu ar fi îndeplinit anumite formalități cerute de lege pentru deschiderea procesului.
 
Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii, iar cererea propriu-zisă a fost judecată acum de Secția de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
În dosar, compania privată a cerut ca primarul să fie obligat să elibereze viza de funcționare pe 2023 pentru autorizația de funcționare din 2019 vizând pensiunea din Satul de Vacanță.
 
Despre Feciorii Vrancei SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 iunie 2024, Feciorii Vrancei SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în Constanța și punct de lucru permanent în Mamaia, Satul de Vacanță, Casa „Vrancea“.
 
Asociat unic și administrator este Constantin Aciubotăriței.
 
În 2023, firma a declarat un angajat, profit peste 130.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 300.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa documentare: Portalul Național al Jurisprudenței www.rejust.ro, Portalul Instanțelor de Judecată
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
PUZ-urile pentru cartierul Palazu Mare, decise la Tribunalul Constanța! Când se dă verdictul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii