Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmacia, verificată de ANPC Eurosantis SRL, firma lui Ion Dumitrache de la PSD, în proces cu Protecția Consumatorilor Constanța!

ro

27 Feb, 2024 17:00 975 Marime text
  • Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța pe 26 februarie, fiind pe fond și având numărul 5260/212/2024
 
La Judecătoria Constanța, firma lui Ion Dumitrache de la PSD și a soției acestuia, Maria Dumitrache, Eurosantis SRL, cheamă în instanță Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Regiunea SE Galați – Comisariatul Județean Protecția Consumatorilor.
 
Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța pe 26 februarie, fiind pe fond și având numărul 5260/212/2024. Obiectul procesului este plângere contravenţională ANPC 1198629. Conform informațiilor noastre, ar fi vorba de o amendă pe care societatea care deține mai multe farmacii a fost amendată de către Protecția Consumatorului Constanța pentru practici comerciale înșelătoare.
 
De altfel, ar fi vorba de o ofertă expusă în farmacie, care nu ar fi avut și prețul de referință per bucată. Amenda pentru astfel de practică este cuprinsă între 20.000 lei și 100.000 lei, în funcție de cifra de afaceri a societății.
 

Despre Eurosantis SRL


 
SC Eurosantis SRL are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, și se ocupă de comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Eurosantis SRL este controlată de Ion Dumitrache, cu 60%, și de Maria Dumitrache, cu 40%. Administrator este Filofteia Petre.
 
Maria Dumitrache apare în Farm Mond SRL, în Marina & Santis SRL și în Tekno Plus SRL.

 
În trecut, Dumitrache Maria a figurat în Concordia Press SA, în Farmacia Apodas SRL și în European Transport SA, radiate.
 
Potrivit Termene.ro, Ion Dumitrache are calitatea de asociat în Duseni Pan Cta SRL, E.T.T. Company SRL, Marina & Santis SRL, Tekno Plus SRL și Port Dredging SA, și este asociat unic în Media Info Channel SRL Constanța. În trecut, Dumitrache Ion a figurat în General Services Turism & Trading SA, European Transport SA și în Punct Farmaceutic nr. 32 SA, radiate.

 
Eurosantis SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Penitenciarul Poarta Albă, Municipiul Mangalia, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Spitalul Municipal Medgidia dar și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.
 
Potrivit Termene.ro, asociații Șantierului Naval Midia SA sunt E.T.T. Company SRL, cu 77,606784%, Eurosantis SRL, cu 16,973017%, și Tekno Plus SRL, cu 5,420199 %, toate cu sediul în Constanța. Eurosantis SRL apare în Eurosantis Com Imvest SA, Veronica95 SA, în Silk Estate SA și în Rtd Trading SRL.

 
Pentru anul 2022, firma a raportat un profit net de 16.446.429 de lei, la o cifră de afaceri de 66.484.857 lei și 111 angajați.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

 
Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii