Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examen de grad pentru procurori! Medii de 10 curat obținute de candidați (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2022 14:25 1734 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele anonimizate obținute de procurori la examenul de grad.

Potrivit datelor oficiale, au fost obținute două medii de 10 curat și numeroase note de 10 la proba practică sau la teorie de către candidații procurori pentru gradul profesional de procuror al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Totodată, în ce privește candidații pentru gradul profesional de procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, cele mai mari medii obținute au fost de 9,90 (una), 9,60 (două), 9,55 (una) și 9.50 (una), fiind obținute, în total, șapte note de 10 la proba practică.

La candidații pentru gradul profesional de procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cea mai mare media a fost 9.70 (una), fiind urmată de medii de 9,65 (două) și 9,55 (una), fiind obținute, în total, două note la proba practică.

Amintim, la acest concurs s-au înscris 13 magistrați de la unitățile de parchet din raza Parchetului Curții de Apel Constanța.

Astfel, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța, s-au înscris la examen magistrații Cristina Beatrice Pitrop, pentru Parchetul Tribunalului, dar și șeful parchetului, magistratul Mihai Alexandru Stanciu, care s-a înscris pentru gradul de procuror al Parchetului Curții de Apel.

Totodată, și șeful Parchetului Tribunalului Constanța, magistratul Viorel Teliceanu, s-a înscris la examen, tot pentru gradul de procuror PCA.

De la Parchetul Tribunalului Constanța s-au mai înscris la examen magistrații Dana Belciug, Camelia Andrei și Georgiana Sitiavu.

În continuare, procurorii PCA Corneliu Cristian Bordeianu și Camelia Maria Conortos s-au înscris pentru obținerea gradului de procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pentru același grad s-a înscris și magistratul Valentina Laura Grădină, de la Parchetul Tribunalului Tulcea, iar magistratul Dan Stepanencu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, s-a înscris pentru gradul de procuror PCA, la fel ca magistratul Octavia Daniela Toader, de la PJ Mangalia.

Magistrații Iulia Diana Bîrzan Satmarici, de la PJ Medgidia, și Laura Angela Cornea, de la PJ Mangalia, s-au înscris pentru gradul de procuror PT.

Rezultatele finale ale examenului vor fi afișate pe data de 28 septembrie 2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii