Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europa de Vest, alimentată cu droguri dintr-un depozit din Eforie Sud. Cinci persoane, în arest

ro

12 Dec, 2016 00:00 3436 Marime text
Tribunalul Constanţa a decis ca cele cinci persoane trimite în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală în dosarul privind captura-record de droguri în judeţul Constanţa să rămână în spatele gratiilor.
 
Decizia a fost luată de judecătorul Nermin Apzait, din Tribunalul Constanţa, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În prezenta cauză, în faţa magistraţilor au ajuns un cetăţean columbian şi alte patru persoane, cetăţeni lituanieni, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de iniţiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de mare risc şi complicitate la tentativă de trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
Conform anchetatorilor, aproximativ 2.500 de kilograme de cocaină, provenită din Columbia, în valoare de 625.000.000 de euro, a fost descoperită într-un depozit aflat pe raza localităţii Eforie Sud. Drogurile se aflau în România, în tranzit, iar întreaga cantitate urma să fie direcţionată către Europa de Vest.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii