Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a reușit anularea unei licitații la CNSC, Bonello Proiect cheamă în judecată Primăria Constanța

ro

24 Nov, 2021 00:00 1486 Marime text
  • Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța, secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal
  • Obiectul dosarului este un litigiu privind achiziţiile publice Plângere și are la bază decizia CNSC nr. 2468/C2/2633/08.11.2021
  • Magistrații nu au stabilit deocamdată în termen în dosar
  • CNSC a admis contestația formulată de către Bonello Proiect SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă primăria Constanța și a anulat licitația privind reabilitare clădirii liceului teoretic Traian
 
 
Bonello Proiect cheamă în judecată Primăria Constanța.

Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța, secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.

Obiectul dosarului este un litigiu privind achiziţiile publice Plângere și are la bază decizia CNSC nr. 2468/C2/2633/08.11.2021.

Magistrații nu au stabilit deocamdată în termen în dosar.

Bonello Proiect a contestat licitațiile organizate de primăria Constanța pentru reabilitare clădirilor CN Mircea cel Bătrân și liceului teoretic Traian.
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a emis două decizii separate.

Prima contestație, care viza lucrările la Colegiul Mircea cel Bătrân a fost respinsă iar în cazul celei de-a doua contestații, CNSC a admis contestația formulată de către Bonello Proiect SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă primăria Constanța și a anulat licitația și implicit raportul procedurii nr. 193327/29.09.2021, în partea referitoare la evaluarea ofertei aparținând contestatoarei precum și actele subsecvente acestuia, inclusiv comunicarea rezultatului procedurii nr. 193334/29.09.2021.

CNSC a mai obligat autoritatea contractantă, respectiv primăria Constanța la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu reevaluarea ofertei tehnice aparținând Bonello Proiect SRL,cu aplicarea corespunzătoare a prevederilor art. 209 alin.(1) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, conform motivării anterioare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bonello Proiect a cotestat licitațiile organizate de primăria Constanța pentru reabilitare clădirilor CN Mircea cel Bătrân și liceului teoretic Traian



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii