Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru ultraj după incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu. Anunțul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța (VIDEO)

ro

05 Apr, 2023 09:45 2744 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal in rem (față de faptă) cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Informația a fost confirmată, pentru ZIUA de Constanța, de Mihai Alexandru Stanciu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.  

Potrivit șefului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în cauză se fac cercetări pentru ultraj.   

Amintim că la data de 02.04.2023, în mediul online a apărut un clip video cu o înregistrare din 17.11.2021 de pe camera unui polițist local, în care apar și președintele Consiliului Județean Constanța Mihai Lupu și șoferul acestuia, cărora nu li se permitea accesul cu autoturismul în care se aflau în Peninsulă, pe la bariera instalată de Primăria Constanța, motivat de faptul că nu ar fi avut permis de acces.  

La data de de 3 aprilie, președintele CJC a făcut declarații de presă cu privire la acest eveniment, unde și-a cerut scuze public constănțenilor pentru atitudinea sa. 

Având în vedere ca materialele sunt editate și Parchetul a început cercetarea unui dosar în rem, președintele CJC nu dorește să comenteze.


În data de 04 aprilie 2023, Poliția Constanța a sesizat Parchetul de pe lngă Judecătoria Constanța cu privire la o filmare care l-ar înfățișa pe Mihai Lupu, într-o ipostază în care ar fi folosit jigniri la adresa unui polițist local, pe motiv că acesta nu i-ar fi permis accesul într-o zonă în care accesul era restricționat altora persoane decât riveranii.

S-a înregistrat dosar penal și se fac cercetări in rem sub aspectul infracțiunii de ultraj., a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în referire la dosarul lui Lupu,  CJC. 



În video de mai jos puteți vedea declarațiile prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în referire la dosarul lui Lupu,  CJC

 
Citește și

 Avere și interese Cine este polițistul local implicat în incidentul la care a luat parte președintele CJC, Mihai Lupu (DOCUMENTE)

 LIVE VIDEO Mihai Lupu face declarații despre imaginile apărute în mediul online. „Îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor“

 Ce spune primarul Chițac cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii