Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetățeni cu domiciliul în Israel și-au deschis bar în Constanța

ro

01 Mar, 2024 21:54 895 Marime text


O nouă societate care se ocupă cu baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Kuba Coffee SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 2027/22.01.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 16.01.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Kuba Coffee SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Heracleea nr. 4, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii ei sunt Khatib Mohammad, cu domiciliul în Israel, Arara, cu reşedinţa în judeţul Constanţa și Kuba Abdalla (care este și administrator), cu reşedinţa în judeţul Constanţa, cu domiciliul în Israel, Arara.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Afaceri ConstanțaOasis Resort SRL se lansează în industria de cazare pentru vacanțe scurte în Eforie Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii