Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanța a finalizat un nou dosar pentru trafic de droguri

ro

07 Apr, 2021 00:00 2780 Marime text
  • Prezentul acord de recunoaştere a vinovăţiei este disjuns din dosarul comisarului-șef Cornel Gabriel Coteanu, fost șef al Poliției Eforie

Procurorii DNA Constanța anunță finalizarea unui nou dosar privind traficul de droguri! Ieri, 06 aprilie 2021, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul (2615/118/2021) / sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei, cauză în care Zaharia Vasile are calitatea de inculpat.

Primul termen a fost stabilit pentru data de 04.05.2021.

Potrivit unor surse judiciare, acordul de recunoaştere a vinovăţiei este disjuns din cauza penală privindu-l pe comisarul-șef Cornel Gabriel Coteanu, fost șef al Poliției Eforie, județul Constanța, bănuit de luare de mită în formă continuată și instigare la abuz în serviciu.

De precizat că din dosarul comisarului-șef Cornel Gabriel Coteanu au mai fost disjunse alte dosare având ca obiect trafic de droguri.

Amintim că ieri, 06 aprilie 2021, Curtea Constituţională a României a decis că este neconstituţională o prevedere din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind Direcţia Naţională Anticorupţie, stabilind că un procuror nu mai poate continua ancheta într-un dosar disjuns, potrivit unui comunicat agerpres.


Citește și

DNA Constanța a trimis în judecată un fost fotbalist. Care sunt acuzațiile

Premieră la DNA Constanța! Primul dosar de trafic de droguri trimis în instanță

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii