Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dizolvare ori ba? Magistrații de la Tribunalul Constanța au încuviințat numirea unui curator pentru Consiliul Local Agigea

ro

31 Jul, 2021 00:00 1912 Marime text
⦁    Secretarul general al comunei Agigea a cerut în luna aprilie a.c. în instanță dizolvarea Consiliului Local Agigea, după ce, Consiliul Local Agigea nu s-a mai întrunit din 12 noiembrie 2020 și nu a mai aprobat nicio hotărâre
⦁    Potrivit Codului administrativ, Consiliul local se dizolvă de drept în cazul în care nu a adoptat nicio hotărâre în 3 ședințe ordinare sau extraordinare
⦁    Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în acest dosar pe 29 iulie
⦁    Aceștia au încuviințat cererea intervenienților Gabriel Ciobanu, Viorel Gabril Lițu și Alin Ștefan Șerban privind numirea unui curator pentru pârâtul Consiliul Local al Comunei AgigeaSecretarul general al comunei Agigea a cerut în luna aprilie a.c. în instanță dizolvarea Consiliului Local Agigea, după ce, Consiliul Local Agigea nu s-a mai întrunit din 12 noiembrie 2020 și nu a mai aprobat nicio hotărâre.

Potrivit Codului administrativ, Consiliul local se dizolvă de drept în cazul în care nu a adoptat nicio hotărâre în 3 ședințe ordinare sau extraordinare ținute pe durata a patru luni calendaristice consecutive.

Secretarul general al comunei Agigea, Traian Bureta a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secţia de contencios administrativ şi fiscal, dosarul nr. 2852/118/2021, având ca obiect “acţiune în constatare” prin care solicită dizolvarea Consiliului Local Agigea.

Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în acest dosar pe 29 iulie a.c., și a încuviințat cererea intervenienților Gabriel Ciobanu, Viorel Gabril Lițu și Alin Ștefan Șerban privind numirea unui curator pentru pârâtul Consiliul Local al comunei Agigea. Instanța "dispune numirea unui curator pentru pârâtul CL Agigea în vederea reprezentării acestuia în prezenta cauză şi dispune emiterea unei adrese către Baroul Constanţa în vederea desemnării curatorului. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 29.07.2021".

PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Se cere în instanță dizolvarea Consiliului Local Agigea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii