Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbați, cercetați într-un dosar de trafic de droguri. Marfa provenea din Spania

ro

20 Feb, 2020 18:38 1429 Marime text

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus la data de 19.02.2020, reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților B.V. și R.V.A., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.

La data de 18.02.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul B.V are preocupări legate de introducerea pe teritoriul României a unor droguri de risc şi mare risc, primite de pe teritoriul Spaniei, prin intermediul unei firme de curierat şi ulterior distribuie drogurile către potenţiali clienţi pe raza judeţului Braşov.


La data de 19.02.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului B.V., după ce acesta a primit coletul, ce conținea aproximativ 3,2 kilograme de cannabis, și intenționa să comercializeze o parte din produsele stupefiante inculpatului R.V.A.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmit procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii