Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dependentă de TikTok și Youtube Închisoare cu executare pentru o femeie din Constanța care se crede Sfânta Maria!

ro

23 Dec, 2022 00:00 4665 Marime text
 
 
  • Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Tribunalul Constanța, în sensul condamnării în primă instanță a inculpatei la doi ani ani şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la infracţiunea de omor.
  • Ulterior, Curtea de Apel a majorat pedeapsa principală aplicată inculpatei de la 2 ani şi 3 luni de închisoare la 3 ani şi 4 luni închisoare.
  • Mai mult, Curtea a decis ca pedeapsa să se execute în detenție.
 
Sentință definitivă în cazul unei femei, din Constana, acuzată de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la infracţiunea de omor!
 
În actul de sesizare a instanței se arată că inculpata și-ar fi atacat tatăl cu un cuțit.
 
Tot la dosar se mai arată că inculpata era dependentă de rețelele de socializare și a început să poarte discuții imaginare cu un blogger de pe Youtube și că a afirmat că ea ar fi Sfânta Maria.
 
Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Tribunalul Constanța, în sensul condamnării în primă instanță a inculpatei la doi ani ani şi trei luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la infracţiunea de omor.
 
Mai mult, prima instanță a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani.
 
În continuare, tribunalul a admis acţiunea civilă formulată de partea civilă Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța şi a obligat-o pe inculpată la plata către acesta a sumei de aproximativ 2.000 lei.
 
De asemenea, instanța a dispus obligarea inculpatei la tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.
 
Decizia tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, instanță care a majorează pedeapsa principală aplicată inculpatei de la 2 ani şi 3 luni de închisoare la 3 ani şi 4 luni închisoare.
 
Mai mult, Curtea a decis ca pedeapsa să se execute în detenție.
 
Hotărârea Curții este definitivă!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Închisoare pe viață pentru un bărbat din Constanța! Anunțul judecătorilor de la Curtea de Apel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii