Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denisa Angelica Stănișor, aleasă președintele Consiliului Superior al Magistraturii! Emilia Ion, vicepreședinte

ro

05 Dec, 2023 12:45 760 Marime text
  • Judecătorul Denisa Angelica Stănișor și procurorul Emilia Ion au fost alese în cadrul ședinței Plenului CSM de astăzi, 5 decembrie 2023.
Denisa Angelica Stănișor (proiectul de management) este noul președinte ales al Consiliului Superior al  Magistraturii, mandatul său urmând să înceapă la data de 7 ianuarie 2024!
 
La rândul său, Emilia Ion este noul vicepreședinte (proiectul de management) ales al CSM, mandatul său fiind valabil tot începând cu data de 7 ianuarie 2024.
 
Informația a fost făcută publică de reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii, care au transmis rezultatul alegerilor pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte.
 
Conform CSM, astăzi, 5 decembrie 2023, în cadrul şedinţei de Plen a Consiliului Superior al Magistraturii a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului magistratul Denisa-Angelica Stănișor, judecător, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Totodată, în cadrul aceleiași şedinţe, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Emilia Ion, procuror, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Mandatul președintelui, cât și al vicepreședintelui Consiliului Superior al Magistraturii este de 1 an, iar exercitarea acestuia de către noua conducere a Consiliului va începe de la data de 7 ianuarie 2024.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mihaiela Moraru-Iorga, Ionuț Ardelean și Adrian Petre Todoran susțin interviurile pentru funcțiile de conducere din DNA și DIICOT!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii