Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Damen Shipyards Mangalia SA cheamă în instanță pe Șerban Rita Vasilică. Proces la Tribunalul Constanța

ro

02 Oct, 2023 15:45 1139 Marime text

Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 6588/118/2023, care are ca obiect acţiunea în răspundere patrimonială. 

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 27.09.2023, pe Secţia I civilă. Obiectul dosarului constă în acţiunea în răspundere patrimonială, fiind în stadiul de fond.

Părți în dosar sunt Damen Shipyards Mangalia SA, în calitate de reclamant și Șerban Rita Vasilică, în calitate de pârât. 

Nu a fost stabilit termen în dosar.

Despre Damen Shipyards Mangalia SA:

Compania Damen Shipyards Mangalia SA a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Mangalia, pe strada Portului nr. 1, având ca obiect de activitate „construcția de nave și structuri plutitoare“.
 
Acționar majoritar este Șantierul Naval 2 Mai SA, cu 51%, în timp ce compania olandeză Damen Holding BV deține 49%. Sofien Lamiri, Ognef Dan Egmond și Liana Laura Constantin sunt administratori. 

Pe anul 2021, firma a raportat 1907 salariați, cu o cifră de afaceri de peste jumătate de miliar de lei, însă cu o pierdere de peste 77 milioane lei. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Moment decisiv pentru Peninsula Constanța, la Curtea de Apel!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii