Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Conturi a trimis speţa şi la Parchet Fostul primar Urdea, dat în judecată de actualul primar şi de Consiliul Local Limanu

ro

31 Jan, 2018 00:00 3148 Marime text
Consiliul Local Limanu, UAT Limanu şi şeful administraţiei locale, Daniel Georgescu, au înregistrat, zilele trecute, pe rolul Judecătoriei Mangalia, un dosar cu obiectul „pretenţii“ împotriva fostului primar al comunei, Nicolae Iustin Urdea, actualmente consilier local din partea PNL.
 
Actualul primar, Daniel Georgescu, ne-a precizat că procesul are drept scop recuperarea prejudiciilor din cadrul proiectului „Lucrări de amenajare trotuare în zona centrală 2 Mai - Vama Veche“, care nu a fost dus la îndeplinire de fostul şef al administraţiei locale. Această stare de fapt a ieşit la lumină în urma controlului desfăşurat de Curtea de Conturi la Primăria Limanu. Inspectorii Curţii au dispus ca ordonatorul de credite să ia măsuri pentru recuperarea prejudiciilor în acest caz.


 
Georgescu spune că acesta nu este singurul dosar în care actuala administraţie s-a îndreptat împotriva fostului primar şi a adăugat că în speţa care face obiectul acestui dosar Curtea de Conturi a sesizat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii