Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța va judeca plângerea JT Grup Oil împotriva Guvernului României și a altor trei ministere

ro

05 Jul, 2022 00:00 1401 Marime text
  • Reclamant este SC JT Grup Oil iar pârâți sunt Guvernul României, Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului, Ministerul Finanțelor și Apele Române. Cel mai probabil, dosarul are legătură cu afacerea pe care Tucan a avut-o pe lacul Siutghiol
  • În dosarul de la Curtea de Apel, magistrații nu au fixat deocamdată un termen
 

 
Pe rolul Curții de Apel Constanța, secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul nr.1649/118/2022, având ca obiect, obligaţia de a face.

Reclamant este SC JT Grup Oil iar pârâți sunt Guvernul României, Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului, Ministerul Finanțelor și Apele Române. Cel mai probabil, dosarul are legătură cu afacerea pe care Tucan a avut-o pe lacul Siutghiol.

Firma fostului politician a deschis mai multe dosare pentru parcul acvatic de pe lacul Siutghiol, după ce Primăria Constanța nu i-a mai dat autorizația de funcționare.

În dosarul de la Curtea de Apel, magistrații nu au fixat deocamdată un termen.
 
Despre JT Grup Oil SRL
 
Înfiinţată în anul 2010, firma JT Grup Oil SRL are sediul social în Năvodari.
 
Firma este controlată de Bogdan Florin Aldea cu 10% din capitatul social şi Jean-Paul Tucan cu 90% din capitalul social. Andrea-Elena Dublea este administratorul societăţii, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Punctele de lucru ale firme sunt următoarele: lacul Costineşti şi cale de acces pe malul lacului, situat în intravilanul comunei Costineşti; Cernavodă, Centrala Nuclearelectrică Cernavodă, Unitatea 1 (CNE PROD); municipiul Medgidia, zona Industrial-Portuară Est; Mamaia-Sat, Năvodari; municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 50, etaj P; Năvodari, DJ 226, zona Rezervoare Raja, lot 1/2; municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, lot 2, între strada Ştefăniţă Vodă şi aleea Stadionului, incinta Baza Sportiva Badea Cârţan; Năvodari, strada M20 nr. 49D.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Omul de afaceri Jean-Paul Tucan deschide un nou proces primăriei și Consiliului Local Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii