Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Jean-Paul Tucan deschide un nou proces primăriei și Consiliului Local Constanța

ro

22 Sep, 2021 00:00 1936 Marime text


⦁  JT Oil Grup SRL a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța un nou dosar împotriva municipalității
⦁  Dosarul are legătură cu afacerea de agrement nautic pe care societatea a derulat-o pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia
⦁  Pârâți în dosar sunt Consiliul Local al municipiului Constanța și primarul municipiului Constanța



JT Oil Grup SRL a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios administrativ şi fiscal, un nou dosar împotriva municipalității.

Dosarul nr.7049/118/2021 are ca obiect - anulare act administrativ.

Pârâți în dosar sunt Consiliul Local al municipiului Constanța și primarul municipiului Constanța.

Dosarul are legătură cu afacerea de agrement nautic pe care societatea a derulat-o pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia.

Despre JT Grup Oil SRL

Înfiinţată în anul 2010, firma JT Grup Oil SRL are sediul social în Năvodari.

Firma este controlată de Bogdan Florin Aldea, născut pe 8.10.1977, în Cernavodă, cu 10% din capitatul social, şi Jean-Paul Tucan, născut pe 8.07.1969, în Constanţa, cu 90% din capitalul social. Andrea-Elena Dublea este administratorul societăţii, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.

Punctele de lucru ale firme sunt următoarele: lacul Costineşti şi cale de acces pe malul lacului, situat în intravilanul comunei Costineşti; Cernavodă, Centrala Nuclearelectrică Cernavodă, Unitatea 1 (CNE PROD); municipiul Medgidia, zona Industrial-Portuară Est; Mamaia-Sat, Năvodari; municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 50, etaj P; Năvodari, DJ 226, zona Rezervoare Raja, lot 1/2; municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, lot 2, între strada Ştefăniţă Vodă şi aleea Stadionului, incinta Baza Sportiva Badea Cârţan; Năvodari, strada M20 nr. 49D.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

O decizie a Curții Constituționale l-a lăsat pe Tucan fără afacerea de pe Siutghiol. Acum a dat în judecată municipiul Constanța și Consiliul Local Municipal

JT Grup Oil SRL a obținut acordul de mediu pentru centrul de agrement nautic din Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii