Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Valu lui Traian! Procurorii anunță finalul anchetei

ro

02 Feb, 2024 09:48 1309 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, din Valu lui Traian, județul Constanța, pentru omor, raportat la violenţă în familie, faptă prev. şi ped de art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.pen. şi art. 177 alin. 1 lit. a C.pen.

Dosarul bărbatului a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  

Amintim că la data de 22 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din comuna Valu lui Traian, se află cadavrul unui bărbat, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 66 de ani.

În urma examinării cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

UPDATE
Moarte suspectă înainte de Crăciun la Constanța! Bărbat găsit decedat în zona CET (GALERIE FOTO+VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii