Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Mircea Vodă! Anunțul procurorilor

ro

21 Apr, 2022 00:00 1294 Marime text
 
  • Fapta a avut loc pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan.
 
Final de anchetă în dosarul crimei de la Mircea Vodă, județul Constanța! Principalul suspect a fost trimis în judecată, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului. Victima este chiar concubina inculpatului, iar procurorii spun că fapta a avut loc pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan.
 
Amintim că prin ordonanţa din data de 02 aprilie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.V., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinut.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 01 aprilie 2022, în jurul orei 20:00, în locuinţa comună din extravilanul comunei Mircea Vodă, judeţul Constanța, pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o cu intenţie pe concubina sa, M.C., pe care a înjunghiat-o cu lama unui briceag şi i-a provocat o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, cu interesarea cordului, ce a dus la moarte prin hemoragie internă.
 
Pe parcursul anchetei penale iniţial inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, însă ulterior a recunoscut comiterea faptei.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O fată de 15 ani, agresată sexual în curtea unui liceu din Constanța! Trei copii, trimiși în judecată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii