Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil lovit cu un toc de geam în zona capului Accident urmat de o bătaie generală, în Constanţa. Au intervenit mascaţii. Condamnări definitive (video)

ro

25 Jul, 2018 00:00 3745 Marime text
Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au soluţionat definitiv dosarul în care mai multe persoane s-au încăierat, în 2017, pe strada Semănătorului din municipiul Constanţa, după un accident rutier produs pe strada Soveja.
 
Accidentul a avut loc în seara zilei de 16 septembrie 2017. Conform magistraţilor, în urma accidentului rutier, între rudele victimelor (un băiat şi o fată) a izbucnit un conflict spontan în urma căruia un minor, de 13 ani, a fost lovit cu un obiect dur din lemn (toc de geam) în zona capului. Se pare că familiile celor doi tineri, răniţi în accident, nu erau de acord cu relaţia acestora.
 
Ceilalţi participanţi ai conflictului suferind leziuni la nivelul corpului. Fiind audiat, bărbatul care l-a rănit pe minor a declarat că, de fapt, intenţiona să lovească un alt cetăţean, însă acesta s-a ferit. Astfel, bucata de toc de geam l-a lovit pe copil, care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis condamnarea definitivă a inculpaţilor pentru încăierare şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice la pedepse cuprinse între trei şi opt luni de închisoare cu suspendare.
 
Totodată, inculpaţii au fost obligaţi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii