Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă pensionările judecătorilor de la Tribunalul Constanța!

ro

21 Dec, 2022 00:00 1619 Marime text
  • Solicitările de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, vor fi analizate în ședința Secției pentru Judecători a CSM din data de 22 decembrie 2022.
Cererile de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, continuă să ajungă la Consiliul Superior al Magistraturii, de la judecătorii Tribunalului Constanța!
 
În ședința de mâine, 22 decembrie 2022, Secția pentru Judecători a CSM va discuta cererea de pensionare formulată de magistratul Cristina Mihaela Grădinariu, vicepreședintele Tribunalului Constanța, dar și pe cea înaintată de un al doilea magistrat de la Tribunal.
 
Este vorba despre Mihaela Olimpia Vlășceanu, magistrat al Secției Penale a instanței.
 
Nu mai departe de săptămâna trecută, Secția pentru Judecători a CSM a aprobat cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a fostului președinte al Tribunalului, magistratul Teodor Viorel Gheorghe, dar și a magistratului Iulia Cezara Suciu.
 
De asemenea, au mai fost aprobate cererile președintelui Tribunalului, Cristina Ramona Duțu, a șefei Secției Penale, Denis Gabriela Ghervase, dar și a altor judecători renumiți ai Tribunalului Constanța, dar și ai Curții de Apel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Președintele Tribunalului Constanța se pensionează! Iată hotărârea CSM (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii