Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Tribunalului Constanța se pensionează! Iată hotărârea CSM (DOCUMENT)

ro

30 Nov, 2022 00:00 2486 Marime text
  • Se arată în HCSM 2928 din 24 noiembrie 2022 că „prin cererea înregistrată la Consiliul Superior al Magistraturii sub nr. 23520/2022, modificată, doamna judecător Duță Cristina Ramona, președintele Tribunalului Constanța, a solicitat eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 30.12.2022“.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat decizia Secției pentru Judecători privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a magistratului Cristina Ramona Duță, președintele Tribunalului Constanța.
 
Se arată în HCSM 2928 din 24 noiembrie 2022 că „prin cererea înregistrată la Consiliul Superior al Magistraturii sub nr. 23520/2022, modificată, doamna judecător Duță Cristina Ramona, președintele Tribunalului Constanța, a solicitat eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 30.12.2022“.
 
În continuare, Secția a arătat că „analizând cererea formulată, nota întocmită de direcția de specialitate și actele atașate, Secția pentru Judecători reține următoarele: Potrivit datelor existente în evidența Direcției resurse umane și organizare, rezultă că doamna judecător Duță Cristina Ramona are o vechime în magistratură de peste 25 de ani“.
 
Se mai arată în documentul oficial că „având în vedere că doamna judecător Duță Cristina Ramona îndeplinește condițiile prevăzute de art. 82 alin. (2) din Legea nr. 303/2004, Secția pentru judecători urmează să propună Președintelui României eliberarea din funcție, prin pensionare“.
 
Acum, Președintele va semna decretul de eliberare din funcție, prin pensionare, iar acesta va fi publicat în Monitorul Oficial al României.
 
Amintim, magistratul Cristina Ramona Duță este președintele Tribunalului Constanța după ce a câștigat postul în cadrul concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcțiilor de conducere la instanțele din țară, fiind numită în funcție la finele anului 2021.
 
În Secțiunea Document puteți accesa HCSM 2928 din 24 noiembrie 2022.
 
Sursa documentare Consiliul Superior al Magistraturii
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
În urmă cu scurt timp
Tribunalul Constanța, decizie privind suspendarea Regulamentului Zonei Peninsulare

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii