Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Dimu Polifroni a luat cu executare!

ro

04 Nov, 2016 00:00 2735 Marime text
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, Dimu Polifroni a fost condamnat, ieri, de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, „în perioada iulie - octombrie 2012, inculpatul Polifroni Dimu a pretins de la patru persoane (martori denunţători) suma de 100.000 de euro“.
 
„În schimbul acestei sume de bani, inculpatul a lăsat să se creadă că are influenţă asupra magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, învestiţi cu soluţionarea dosarelor penale în care unul dintre denunţători era cercetat în stare de arest preventiv şi a promis că-i va determina pe magistraţi să dispună cercetarea persoanei respective în stare de libertate“, conform DNA.
 
Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa, după contopirea unor pedepse, l-au condamnat pe Dimu la cinci ani şi şase luni de închisoare, cu executare.
 
Dimu Polifroni nu este pentru prima dată în atenţia magistraţilor. El a mai fost trimis în judecată de către procurorii Anticorupţie pentru infracţiuni similare.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii