Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Un cal a fost înjunghiat mortal de un bărbat gonit de la o nuntă

ro

09 Jun, 2018 00:00 3783 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus condamnarea unui individ pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, la o amendă de 5.000 de lei. Cel în cauză este suspectat că, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, a înjunghiat de aproape zece ori un cal legat. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Ajuns în faţa instanţei, inculpatul a recunoscut tot, astfel că bărbatul a beneficiat de reducerea pedepsei.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în timpul unei nunţi, inculpatul a consumat mai multe băuturi alcoolice şi a tulburat petrecerea. La un moment dat, unul dintre organizatorii evenimentului i-a solicitat inculpatului să plece, context în care cel din urmă a părăsit zona, însă nu a mers acasă să se culce. Inculpatul a intrat în curtea celui care i-a solicitat să plece de la petrecere şi a mers în grajd, unde se afla un cal.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Constanţa arată în rechizitoriu că inculpatul a înjunghiat calul de aproximativ zece ori. Animalul a murit la scurt timp, din cauza rănilor suferite.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis ca, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, inculpatul să primească o amendă de 5.000 de lei.
 
Decizia nu este una definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o hotărâre definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii