Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Altfel pierde la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul intentat imobiliarilor de la Cambela Prod

ro

19 Nov, 2021 00:00 2144 Marime text
  • Chiar și după ce Vergil Chițac, fostul președinte al Asociației Constanța Altfel a devenit primar, ONG-ul a continuat procesele începute în anii de dinainte de câștigarea mandatului
  • Multe acțiuni au fost deja respinse, unele pe fond, altele și-n recurs, pe considerentul că ONG-ul nu are calitate procesuală activă
  • Unul dintre dosarele Asociației Constanța Altfel, împotriva societății Cambela Prod a ajuns în atenția magistraților de la secția civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție
  • În cadrul ședinței de judecată din 17 noiembrie a.c, magistrații din cadrul Completului nr. 3 NCPC au respins ca nefondat recursul Asociației
 

 
Chiar și după ce Vergil Chițac, fostul președinte al Asociației Constanța Altfel a devenit primar, ONG-ul a continuat procesele începute în anii de dinainte de câștigarea mandatului.

Multe acțiuni au fost deja respinse, unele pe fond, altele și-n recurs, pe considerentul că ONG-ul nu are calitate procesuală activă.
Unul dintre dosarele Asociației Constanța Altfel, împotriva societății Cambela Prod a ajuns în atenția magistraților de la secția civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Este vorba despre dosarul nr. 21398/212/2019***, înregistrat la ÎCJJ pe 16.07.2021.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție s-au pronunțat în această speță care are ca obiect - acţiune în constatare, în care Asociația Constanța Altfel a avut calitatea de recurent reclamant iar Cambela Prod SRL de intimat pârât.

În cadrul ședinței de judecată din 17 noiembrie a.c, magistrații din cadrul Completului nr. 3 NCPC au respins ca nefondat recursul Asociației.
Iată soluția pe scurt: „Decizia nr. 2460: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamanta Asociaţia Constanţa Altfel împotriva deciziei nr. 83/C din 11 mai 2021 a Curţii de Apel Constanţa, Secţia I civilă. Definitivă".

Decizia este definitivă.

Precizăm că și magistrații de la Secția I civilă a Curții de Apel Constanța au decis pe 11.05.2021 să respinge, ca nefondat, apelul aceleiași Asociații.

Menționăm că pe rolurile instanțelor din Constanța se află mai multe dosare, prin care Constanța Altfel încearcă să anuleze investiții imobiliare autorizate de primăria Constanța și realizată de Cambela Prod SRL.

 
Cambela Prod, în datele Registrului Comerțului
 
Din datele Registrului Comerţului Înființată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, județul Tulcea. Capitalul social subscris, de 10.000.000 lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 100 lei. Bela Tănase este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Instituţia Prefectului, recurs pentru revocarea PUZ-ului care a „devorat“ spaţiile verzi de pe bulevardul Lăpuşneanu din Constanţa

Anularea unei investiții imobiliare autorizată de primărie și realizată de Cambela Prod amânată de magistrați pentru anul viitor

 

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii