Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru conducerea Parchetului Judecătoriei Medgidia. Care este media singurului candidat (DOCUMENT)

ro

09 Dec, 2021 00:00 2561 Marime text

 
  • În Secțiunea Document puteți consulta Tabelul de clasificare a candidaților procurori la concursul pentru funcțiile de conducere, pus la dispoziție, anonimizat, de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice, anonimizat, mediile finale ale procurorilor înscriși pentru examenul de numire în funcțiile de conducere.
 
În ce privește situația procurorilor dobrogeni, singurul magistrat înscris la concursul pentru funcțiile de conducere este procurorul Fănel Stănilă, delegat prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
Acesta a optat în concurs pentru funcția de conducere pe care o deține cu delegație.
 
Potrivit datelor oficiale anonimizate puse la dispoziție de CSM, singurul magistrat care s-a înscris pentru funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a obținut media finală de 7,810 puncte, în urma proiectului și a testării scrise.
 
Amintim, petnru magistratul Fănel Stănilă Secția pentru procurori a CSM a dispus prelungirea delegării în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia începând cu data de 21 octombrie 2021.
 
Prelungirea este valabilă până la ocuparea postului prin concurs sau numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni, termen ce se va împlini la data de 21 aprilie 2022.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și
„Dovezi temeinice de îndreptare“
Judecătoria Medgidia pune în libertate un acuzat din Dosarul Retrocedărilor. Procurorii se opun!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii