Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de admitere în magistratură! Câte posturi de judecători și câte de procuror sunt disponibile la Constanța

ro

16 Oct, 2022 13:06 2006 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a demarat procedura privind organizarea concursului de intrare în magistratură, anunțând că sunt în total 100 de posturi disponibile la judecătorii și 40 de posturi de procuror, la parchetele din toată țara.

În ce privește județul Constanța, sunt disponibile două posturi la Judecătoria Constanța, unul la Judecătoria Mangalia și unul la Judecătoria Medgidia.

Totodată, alte patru posturi de judecător sunt scoase la concurs pentru Judecătoria Tulcea, arondată, de asemenea, Curții de Apel Constanța.

Pentru procurori, în județul Constanța sunt disponibile trei posturi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, iar alte două posturi sunt disponibile unul la Parchetul Judecătoriei Tulcea și cel de-al doilea la Parchetul Judecătoriei Măcin, ambele unități de anchetă arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Cererile pentru înscrierea în concurs se pot depune până pe 25 octombrie 2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii