Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:45 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavodă. Iubire sfârşită într-o lamă de cuţit! O femeie a fost condamnată cu suspendare

ro

20 Sep, 2017 00:00 723 Marime text
O femeie de 40 de ani, din Cernavodă, a fost condamnată, ieri, de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă, după ce, la începutul anului, şi-ar fi înjunghiat partenerul de viaţă.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, femeia a fost condamnată la doi ani, două luni şi 20 de zile de închisoare, cu suspendare sub supraveghere.
 
Femeia a fost obligată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Totodată, instanţa a confiscat un prosop, un cuţit cu mâner din plastic de culoare neagră, cu lungimea totală de 22 cm, lungimea lamei de 12 cm, un cuţit cu mâner din plastic de culoare neagră, cu lungimea totală de 22 cm, lungimea lamei de 12 cm, cu tăişul zimţat, un cuţit cu mâner din plastic de culoare verde-maro, cu lungimea totală de 16 cm, lungimea lamei de 7 cm, găsit în bolul aflat pe sobă, un cuţit cu mâner din plastic de culoare galbenă, cu lungimea totală de 16 cm, lungimea lamei de 7 cm, găsit în raftul superior al comodei din partea dreaptă a uşii de acces.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii