Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea de revizuire, respinsă Gheorghiţă Sclipcea, condamnat la un sfert de secol de detenţie

ro

09 Sep, 2016 00:00 1433 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca inadmisibilă, cererea formulată de Gheorghiţă Sclipcea de revizuire a sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Constanţa, rămasă definitivă prin decizia Curţii de Apel Constanţa. Decizia este definitivă.
 
Amintim că Gheorghiţă Sclipcea a fost condamnat definitiv, la finele lunii iunie, la pedeapsa de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat. În data de 30 noiembrie 2015, în jurul orei 10.00, poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi cu privire la decesul unei femei de 90 de ani, din Esechioi.
 
Totul s-a întâmplat când bărbatul s-ar fi dus la femeie acasă pentru a face rost de vin. Se pare că înainte îi mai luase lucruri din casă, iar femeia ar fi început să strige după ajutor. În acel moment, suspectul ar fi împins-o, iar bătrâna ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu capul de un obiect din casă. Astfel, femeia a murit, iar bărbatul a fost reţinut.
 
Potrivit unor surse, s-a constatat că femeia avea urme de violenţă pe corp, iar în urma investigaţiilor, cu sprijinul unui câine de urmă, a fost identificat Gheorghiță Sclipcea, un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei de omor.
 
Sclipcea a mai fost condamnat, când era minor, tot pentru omor.

Citeşte şi

Gheorghiță Sclipcea ar fi omorât o femeie din Esechioi
Ce au spus martorii în faţa instanţei de judecată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii