Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea de anulare a taxei de linişte din Constanţa pentru 2016, judecată în 2017

ro

22 Nov, 2016 00:00 3457 Marime text
Dosarul privind cererea de anulare a taxei de linişte din Constanţa aferentă anului în curs rămâne pe masa judecătorului Anca Geanina Niţă, din Tribunalul Constanţa.
 
Şi asta deşi magistratul mai sus precizat a formulat o cerere de abţinere, solicitarea fiindu-i respinsă de colegii judecători. Astfel, cauza a primit un nou termen de judecată, respectiv 17 ianuarie.
 
Amintim că, pe data de 11 octombrie, Anca Geanina Niţă a dispus suspendarea taxei de linişte aferentă anului 2016. „Suspendă executarea în parte a HCL nr. 312/18.12.2015, respectiv: Anexa 5 - «Alte taxe administrate de Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Alte Venituri ale Bugetului Local» - în ceea ce priveşte «Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa, Mamaia şi Sat Vacanţă» - Anexa 15 - Regulament de adoptare a taxelor speciale» în ceea ce priveşte art. 6 pct. 10.1 «Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa, Mamaia şi Sat Vacanţ㻓, conform minutei judecătoreşti.
 
Pe data de 13 septembrie, judecătorii din Constanţa au anulat definitiv taxa de linişte aferentă anului 2015.

Citeşte şi: 

Procesul privind anularea taxei de linişte din Constanţa a fost suspendat. Judecătorul a formulat o cerere de abţinere (document)

Judecătorii din Constanţa şi-au motivat decizia prin care au anulat definitiv „taxa Al Capone“ 2015

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii