Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce posturi de conducere sunt vacante la instanțele arondate Curții de Apel Constanța

ro

03 Apr, 2023 14:19 1269 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista posturilor de conducere vacante sau care urmează să se vacanteze la instanțele din țară, la nivelul instanțelor arondate Curții de Apel Constanța fiind în total peste zece funcții de conducere libere.
 
Potrivit datelor oficiale, la Curtea de Apel din Constanța este vacantă funcția de președinte al Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie, iar la Tribunalul Constanța sunt vacante funcțiile de președinte al instanței și, respectiv, președinte al Secției penale.
 
În continuare, la instanțele din județul Constanța mai sunt libere posturile de președinte al Secției pentru cauze penale, respectiv, președinte al Secției pentru cauze civile, ambele din cadrul Judecătoriei Constanța.
 
Tot în Constanța mai este vacant și scaunul de președinte al Judecătoriei Mangalia.
 
În ce privește instanțele din județul Tulcea, arondate, de asemenea, Curții de Apel Constanța, sunt vacante funcțiile de președinte și vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, alături de cele de președinte al Secției Penale și, respectiv, al Secției Civile, de contencios administrativ și fiscal, din cadrul aceleiași instanțe.
 
De asemenea, mai sunt libere posturile de președinte al Judecătoriei Măcin și, respectiv, vicepreședinte al Judecătoriei Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii