Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Elena Mateciuc, șef serviciu la DRDP Constanța, apartament în oraș și teren și casă la Oltina (DOCUMENTE)

ro

13 Jun, 2022 00:00 1524 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen Elena Mateciuc, șef serviciu în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Carmen Elena Mateciuc, șef serviciu în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen Elena Mateciuc, șef serviciu în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Potrivit documentului oficial afișat pe site-ul Regionalei de Drumuri Constanța, aceasta deține împreună cu soțul, la Oltina, județul Constanța, un teren intravilan de 2023 mp și o casă de locuit de 130 mp, ambele dobândite în 2019, în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
De asemenea, soții Mateciuc dețin și un apartament de 79,74 mp, în Constanța, cumpărat în 2016.
 
Bunurile mobile ale familiei includ un Audi A4, din 2014 și un Ford Fiesta din 2016.
 
Șeful de serviciu din DRDP a menționat trei credite contractate în 2016, 2018 și 2020 și scadente în 2041 (214.377 de lei), 2025 (87.880 de lei) și, respectiv, 2026 (5.000 de lei).
 
La capitolul Venituri a fost menționat salariul de la DRDP (78.474 de lei), dar și alte venituri realizate de șeful din DRDP, respectiv câte 2.067 de lei (de la Geo Forest Solution SRL, Rahau F. Marioara PF), 590 de lei (de la Tudora Adriana Întreprindere Individuală) și 522 de lei (de la Savu Mioara Întreprindere Individuală).
 
Soțul său, Cristian Mateciuc, a realizat un venit anual de 31.916 lei, reprezentând salariul încasat de la Parohia Sfântul Gheorghe din Constanța.
 
La capitolul alte venituri au fost menționate suma de 1.350 de lei, obținută de către Carmen Elena Mateciuc din activități de contabilitate și audit financiar realizate în cadrul Cabinetului individual de expert contabil, dar și suma de 1.356 de lei, realizată de Cristian Mateciuc, prin Întreprinderea Individiuală, în urma activității de pescuit în ape dulci.
 
Au mai fost menționate alocațiile celor doi copii, dar și un venit total de 2.580 de lei realizat de unul dintre copii, prin intermediul Youtube – Google Ireland („Yreland “) Limited.
 
În declarația de interese, șeful de serviciu din cadrul Regionalei de Drumuri Constanța a menționat că este membru în Sindicatul Elie Radu.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Carmen Elena Mateciuc, șef serviciu în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Roxana Florentina Colniceanu, șef birou în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii