Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când susțin procurorii din Constanța testarea scrisă la examenul pentru funcțiile de conducere

ro

03 Nov, 2022 15:08 1264 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a publicat data la care procurorii din Constanța vor susține testarea scrisă în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante din cadrul parchetelor.

Amintim, în acest concurs sunt înscriși magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, pentru funcția de prim procuror al Parchetului Tribunalului Constanța, iar magistratul Cristina Beatrice Pitrop s-a înscris pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.

CSM a anunțat că ambii procurori din Constanța vor susține testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane în data de 6 noiembrie 2022, la Universitatea Nicolae Titulescu, sala 14.

De menționat că ambii procurori constănțeni înscriși în concurs asigură deja funcțiile pentru care candidează, în baza delegării primite în acest sens de la Secția pentru procurori a CSM.

Duminică, 30 octombrie 2022, cei doi magistrații au susținut proiectele manageriale la Institutul Național al Magistraturii, din București.

Rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii