Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureștenii care modernizează bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu dați în judecată de Primăria Constanța pentru abandonarea lucrărilor la liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

ro

28 Oct, 2021 00:00 2181 Marime text
  • Primăria Constanța a înregistrat pe rolul secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel, dosarul nr. 490/36/2021, având ca obiect - pretenții
  • Pârâți în dosar sunt Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu, Hidro Salt B 92 SRL
  • Dosarul vizează recuperarea unor prejudicii de la firma în cauză urmare a unui contract câștigat de companie în 2018  privind „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru“

 
Primăria Constanța în calitate de reclamant a înregistrat pe rolul secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel, dosarul nr. 490/36/2021, având ca obiect - pretenții.

Pârâți în dosar sunt Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu, Hidro Salt B 92 SRL.

Potrivit biroului de presă al municipalității, dosarul vizează recuperarea unor prejudicii de la firma în cauză urmare a unui contract câștigat de companie în 2018  privind „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru“, în valoare de  4.970.276,87 lei, fără TVA.

La scurt timp după începerea lucrărilor, liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a rămas un șantier abandonat, după ce firma a dispărut iar primăria a reziliat contractul cu Hidro Salt B 92 SRL.
 
Despre Hidro Salt B 92  SRL 
 
 
Societatea Hidro Salt B 92  SRL a fost înfiinţată în anul 1996 şi are sediul social în Bucuresti, sectorul 2, Str. Viitorului nr. 50. Aceasta este deţinută de Georgeta Băiculescu.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu au vrut să pună mâna și pe contractul străzii Ștefan cel Mare din Constanța. CNSC le-a respins contestația

Firma care a abandonat lucrările la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru va executa modernizarea bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii